Ресторант за сватба

 Организирането на сватба в ресторант е традиционния начин, по който ние българите, а и повечето народи, отпразнуват важното събитие на свързване на двама души в свещен брачен съюз. Разбира се, сватбата започва с ритуал в гражданското или в църквата, но истинското тържество и последващите ритуали се случват в ресторанта.

Ресторант „Селена” в Созопол предлага приятна обстановка за вас и всички ваши гости, които ще присъстват на този най-важен момент в семейната ви история. Нужно е предварително да определите бюджет за сватбата си и да решите колко пари от него ще използвате за ресторанта и настаняване на гостите. Хубавото е, че хотел „Селена” може да предложи пълно обслужване откъм настаняване и резервация на ресторанта. Предлагаме и стаи за булката и младоженеца, ако искате да имате традиционната сватба с ритуала по вземане на булката и плащане за обувката й.

Броят на гостите е от изключително значение за резервацията в ресторант, затова е добре да разпратите поканите навреме и да изчакате потвърждение от страна на вашите близки и приятели, за да може в последствие да формирате списък на гостите, който да предоставите на ресторанта. Така ние ще знаем колко хора да очакваме, как да разположим масите; дали има нужда да приготвим отделно меню за вегетарианци, вегани, хора със специфични хранителни нужди или изисквания.

Хотел „Селена” може да бъде изцяло резервиран за вашето сватбено тържество, а може също и да резервирате само отделни стаи, апартаменти, ресторанта и лоби бара. Ако желаете ние да осигурим музиката или група, която да свири на живо, трябва да заявите това предварително.

Свържете се с нас и ние ще ви помогнем в организацията на вашия сватбен прием, както и в настаняването на гостите и осигуряването на луксозен младоженски апартамент с хидромасажна вана и изненади. Доверете ни се и ние ще предложим здравословно и вкусно меню, което е изцяло в рамките на вашия бюджет. Украсата на масите и целия ресторант е наша грижа, но, разбира се, изборът на декорациите и дизайна е изцяло ваш.


Горещи оферти

eXTReMe Tracker