Конферентна зала в Созопол

Съчетавайки индивидуалното внимание към клиента с високите технологии, модерната конферентна зала на хотел „Селена” е гъвкаво решение за всяко семинарно занятие , бизнес среща или пресконференция с до 60 участника.  За успешното провеждане на Вашето бизнес мероприятие х-л „Селена” Ви предлага:

- конферентна зала-стилна и оборудвана според международните изисквания за качество, с възможност за различни конфигурации на местата, според нуждите на участниците

- настаняване в стилна и комфортна хотелска база

- организиране на техническите детайли

- кетъринг в широк спектър от услуги

- ресторант – пъб за провеждане на бизнес обеди и вечери

- уютен лоби бар с просторна външна тераса, подходящ за неформални срещи

- СПА център за релакс

и разбира се забавно-развлекателни мероприятия, за да съчетаете успешния бизнес с почивка.
 

Всяка конфверентна зала е създадена за бизнес срещи и мероприятия от всякакъв вид; тази в хотел „Селена”, обаче, съчетава високи технологии с внимание към всеки клиент, за да се получи гъвкав подход за всички семинари, бизнес мероприятия, обучение, видео конференции, часове, лекции и тийм-билдинг срещи.

Залата е с капацитет до 60 човека, с удобни места и възможност за различни конфигурации за 12, 22, 36 места; столовете са удобни и бюрата пред тях позволяват участниците да си водят бележки по време на семинарната среща. Разбира се, всеки може да си носи лаптоп или таблет, за по-лесно водене на записки в електронен формат.

Гостите биват настанявани в хотелския комплекс „Селена” и имат достъп до професионални кейтъринг услуги. Хотелският комплекс разполага и с ресторант за организиране на афтър партита и бизнес вечери. Има уютен лоби бар за кратки срещи с бизнес партнъори, както и спа център с отпускащи процедури за релаксация след натоварения работен ден.

Техническото оборудване е според всички международни стандарти, включва микрофони на тавана и контролирани видео камери. Дискусионните материали биват представени на голям екран със видео прожектор в задната част на залата, който създава възможно най-добрата картина и образ на екрана. Има уайърлес интернет достъп, за да ползвате всякаква необходима информация по време на срещата или обучението. Ако имете нужда от телевизор или някакъв вид CD плеър е добре да ни уведомите предварително. Разбира се, няма да има допълнително заплащане. Можем да осигурим и листи, химикали и всякакви канцеларски принадлежности, ако нямате време да ги закупите сами предварително.

Ако в групата има хора с увреждания сме готови да направим всички необходими подобрения на залата, за да се чувстват те комфортно. Конферентната зала на хотел „Селена” е не просто място за бизнес срещи, а уютно кътче където можете да проведете своето мероприятия в приятна и тиха обстановка.

 
Конферентната зала на хотел “Селена” е истински подходяща за социални и бизнес събития, тийм билдинг срещи и игри, лекции и семинари. Всяко бизнес или фирмено събитие започва с организацията и избора на конферентна зала за целта; нашата разполага с 60 места и необходимото техническо оборудване за дадена конференция, годишна бизнес среща, пресконференция, презентация или дори коктеийл, който може да се пренесе в лоби бара и ресторанта на хотел „Селена”. Предлагаме различни конферентни пакети,които могат да бъдат целодневни или за няколко часа; цената зависи и от броя на участниците, като винаги е малко по-висока на човек за до 10 участника; специалните пакети могат да включват сутрешна и/или следобедна кафе пауза с кафе, чай,минерална вода.сладки и соленки. По всяко време на деня има безплатно зареждане на залата с минерална вода. При заявление кувертът може да включва и три-степенно обедно меню в ресторанта на хотел „Селена’, който се слави със здравословната си кухня и качествено обслужване. Конферентната зала е климатизирана, с възможнот за ползване на мобилен телефон и безжичен интернет; ползването на флипчарт и екран е установено като цена. При по-дълги планувани тийм билдинг срещи и конференции предлагаме преференциални цени за настаняването на учасниците. Обстановката е работна, но и доста разчупена в същото време, за да предложи разнообразие от всекидневната рутина на офиса. Всичко, което трябва да направите, за да завършите вашата резервация на конферентната зала е да попълните он-лайн бланката, намираща се на нашата страница; има отделни полета за период и времетраене за ползването на залата, както и желана подредба и необходимо техническо оборудване. Има установена цена за наем на залата и даденото техническо оборудване, а всички допълнителни услуги могат да бъдат договорени, за да се формира стойностен пакет съвместим с бюджета ви. Възползвайте се и ни дайте пълна информация за плануваното бизнес събитие, за да можем да ви осигурим възможно най-добрите условия и програма.
Горещи оферти

eXTReMe Tracker