Оферти море

 Няколко съвета как да изберем оферти за море .

Ежедневно ни заливат изключително много оферти за море в интернет. Сайтове за почивки, сайтове за групово пазаруване – избора е доста обширен и понякога труден, заради големият брой оферти. За да не се изгубите в тях, може да направите няколко неща, за да улесните избора си.

Дефинирайте целта на вашата почивка

Каква е вашата цел? Искате да отдъхнете на морският бряг, да ходите на плаж или да идете на спа хотел на морето? Ще прекарвате ли повече време в хотела, например на басейна или ще го оползотворите навън, разхождайки се по улиците? Този въпрос лежи в основата на вашият избор и отговора му ще ви помогне да решите. Така ще стесните драстично кръга на офертите.

С какъв бюджет разполагате?

Може би бюджета за почивка е вторият основен критерий, по който да направите вашият избор. Разбира се освен нощувката в хотела, трябва да предвидите и вечеря в ресторанти, различни атракциони, например разходка с лодка, посещение на музеи и т.н. Обмислете добре този критерий, защото от това зависи качеството на вашата почивка.

Какво включва пакетната цена?

Туристическите агенции и хотелите често правят пакетна цена, за да повишат нивото на обслужване и да добавят стойност към туристическата си услуга. Например – включена закуска, безплатно ползване на фитнес, басейн, чадър и шезлонг и застраховка.  Колкото повече – толкова по – добре за гостите на хотела.

Къде е разположен хотела?

Може би няма чак толкова значение позицията на хотела, но ако е навътре в града, слизането до плажа би било сравнително неудобно занимание, особено ако сте с деца и носите плажният багаж. Представете си, че хотела е разположен на брега на морето – непосредствено до плажа, също като Хотел Селена. Е, малко по – различно е усещането да си пиеш сутришното кафе под шума на вълните сутрин на морският хлад – само на 15 метра от пясъка. В зависимост от предпочитанията, позицията на хотела може да се окаже важна точка от избора на оферта.

Колко хора сте?

По традиция, хотелите дават дават добри отстъпки, ако сте група. Като добавите и пакетната цена, крайният бюджет за почивката може доста да спадне, ако сте 4-5 човека и наемете по- голяма стая. А и така лятното забавление ще е гарантирано добро, когато сте сред приятели.

Какво допълнително предлага хотела?

Понякога хотелите правят различни програми – тематични вечери, концерти, изложби и в зависимост от датата, те може да бъдат включени в пакетната цена. Защо да не слушате малко музика на живо или пък да се запознаете с творбите на местни художници, рисуващи картини с морски мотиви?  Освен програмите, може да имате необходимост от Rent A Car услуга – да наемете кола за целите на вашата почивка. Твърде вероятно е да получите отстъпка от цената.

Изпълнението на тези съвети ще ви донесе приятна почивка и незабравими морски спомени от лятото. Хубавото е, че винаги може да се импровизира на място и да се търсят нови места  за отдих, нови възможности за забавления, нови заведения и т.н. А и защо да не заговорите местните хора да ви споделят „тайните на града“? Всеки град има своята мистика. Насладете се на вашата почивка като изберете добра оферта за море !  

Горещи оферти

eXTReMe Tracker